Rentree en Wolters ondertekenen contract voor resultaatgericht onderhoud


Deventer, 12-12-2013 Rentree en Wolters ondertekenen contract voor resultaatgerichtonderhoud. Vandaag hebben Rentree en Wolters een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend voor het planmatig onderhoud aan een belangrijk deel van de circa 4000 huurwoningen van Rentree. Het leveren van de beste kwaliteit huisvesting voor de laagst mogelijke prijs is een basisdoelstelling van Rentree. Het planmatig onderhoud speelt daarbij een belangrijke rol. Met Wolters zijn goede resultaatafspraken gemaakt.

 Als samenwerkingspartner committeert Wolters zich aan de doelstelling van Rentree door kwalitatief goed onderhoud te leveren tegen een scherpe prijs. Daarbij is de tevredenheid van huurders een belangrijke pijler. Beide partijen hebben in de afgelopen 2 jaar hard gewerkt aan de optimalisatie van het onderhoudsproces op basis van openheid, transparantie en vertrouwen. Met de ondertekening van dit contract is het startschot gegeven voor een intensieve samenwerking met duidelijke resultaatafspraken.

Fotobijschrift: Liesbeth van Asten, directeur-bestuurder van Rentree en Hans Wolters, directeur Wolters, zetten hun handtekeningen onder de meerjarige samenwerkingsovereenkomst voor het planmatig onderhoud.

Stuur dit bericht door Terug naar het overzicht

Schildersbedrijf Radstaat is een onderdeel van Wolters BV, wij werken onder andere voor: