Wolters & Ovink restauratie- decoratie op Restauratieubeurs te Den Bosch


Op donderdag 18 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2013 is de Nederlandse Restauratiebeurs in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Als eigenaar van een monument of als erfgoedprofessional mag u dit niet missen.

Vrijkaarten voor de beurs: Wolters & Ovink Restauratie - Decoratie  biedt u graag gratis toegangskaarten aan voor deze beurs. Aanmelden is heel eenvoudig: klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Gebruik de speciale actiecode QTWEB  Per ingevuld formulier vraagt u 1 vrijkaart aan. http://restauratiebeurs.nl/bezoekers/registratie  Let op: de vrijkaarten zijn alleen te bestellen via deze website. Tijdens de beurs zijn kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa en kosten 10 euro per stuk.   

Wij hopen u op onze stand te mogen verwelkomen, onder genot van een kop koffie kunt u op onze stand kijken naar demonstraties van: glas-in-lood, verguldwerkzaamheden, hout- en marmerimitaties.

Activiteiten: Elke beursdag is er aandacht voor een ander thema. Donderdag is het de Dag van het digitale erfgoed, vrijdag hoort u alles over herbestemming en zaterdag is de dag van het interieur. Bekijk het volledige programma op www.restauratiebeurs.nl.

Stuur dit bericht door Terug naar het overzicht

Schildersbedrijf Radstaat is een onderdeel van Wolters BV, wij werken onder andere voor: