WDW start met modelwoning


WDW start met modelwoningen Pieter Steynstraat te Zwolle
WDW Ontwikkelend Beheer is maandag 15 oktober jl. begonnen met het groot onderhoud van twee modelwoningen en één garage welke wordt omgebouwd tot extra slaapkamer aan de Pieter Steynstraat te Zwolle. De overige 52 woningen en garages volgen in het begin van 2013.

WDW ontwikkelend beheer werkt hard om de geplande werkzaamheden voor de modelwoningen af te krijgen, zodat de bewoners - en de opdrachtgever SWZ - de vernieuwingen kunnen bekijken. Naast het interieur van de woning, krijgt ook de gevel een upgrading. Het doel van het groot onderhoud aan de Pieter Steynstraat is het nog 25 jaar in stand houden van het gebouw. Daarnaast is het creëren van leefbaarheid rondom het gebouw in Dieze-Oost een belangrijk uitganspunt.
WDW Ontwikkelend Beheer is een bundeling van kennis en expertise van drie vooraanstaande samenwerkende partners uit de vastgoed en bouwkolom. De partners zijn Wolters BV, Van Dorp Installaties en Van Wijnen, alle drie uit Deventer. Door deze integrale aanwezigheid van kennis is er een nieuwe eenheid ontstaan die voorziet in strategisch advies, ontwikkeling en beheer. De onderscheidende kracht zit in de sterke operationele kennis.

Stuur dit bericht door Terug naar het overzicht

Schildersbedrijf Radstaat is een onderdeel van Wolters BV, wij werken onder andere voor: