AF-ERKEND

AF-ERKEND

De gekwalificeerde AF-erkende onderhoudsspecialisten werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheids
onderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

VGO KEUR

VGO KEUR

Resultaatgericht onderhoud is een vrij nieuwe manier van samenwerking. Het verschil met traditioneel aanbesteden is dat opdrachtgevers bij vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf

ISO 9001

ISO 9001

Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving. ISO 9001 geeft aan of de organisatie in staat is om te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

VCA

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken om  zo ongelukken te voorkomen en risico's tot een minimum te beperken

ERKEND LEERBEDRIJF

ERKEND LEERBEDRIJF

Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op voor het schildersvak. Een leerling staat onder toezicht van een leermeester. De leermeester is voor de leerling het vaste aanspreekpunt. Hij plant en organiseert de opleiding binnen het bedrijf, instrueert vakvaardigheden, zorgt voor een goede en veilige leerplek en begeleidt en beoordeelt de leerling. Savantis heeft de wettelijke taak om leerbedrijven te erkennen en de kwaliteit te bevorderen en te toetsen

ERKEND RESTAURATIESCHILDER

ERKEND RESTAURATIESCHILDER

De overheid stimuleert dat restauratiewerk aan monumenten wordt uitgevoerd door vakkundige partijen. Verschillende restauratiedisciplines van uitvoerende bedrijven hebben dan ook hun kwaliteitsnormen vastgelegd. De ERM beheert deze regelingen. Dit houdt onder meer in dat de ERM toeziet op de onderlinge samenhang en inhoud van de regelingen en de uitvoering ervan door certificerende instellingen. 

Het schildersbedrijf

Algemeen

Schildersbedrijf Radstaat onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en heeft Zutphen en omstreken als werkgebied. Het schildersbedrijf is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, (gevel)renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren onder andere: aannemers, adviesbureau’s, architecten, bedrijven, gemeenten, overheidsinstanties, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Werkgebied

Schildersbedrijf Radstaat voert haar werkzaamheden uit in geheel Nederland met de nadruk op de stedendriehoek Zutphen, Deventer, Apeldoorn en omstreken.

Meerjaren onderhoudsplan

Het Radstaat Onderhoudsplan is een maatwerkplan dat in overleg met u wordt opgesteld. Bij het Radstaat Meerjaren Onderhoudsplan hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden.

Disciplines

Onderhoud

Schildersbedrijf Radstaat heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van klein- en groot onderhoud aan woningen, monumentale panden en bedrijfspanden. Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een frisse en verzorgde uitstraling, het is ook noodzakelijk om uw pand o.a. tegen weersinvloeden te beschermen!

Renovatie

Het renoveren en opwaarderen van woningen, monumentale panden en bedrijfspanden is een discipline die schildersbedrijf Radstaat in zowel onderaanneming en als hoofdaannemer uitvoert. Ruime ervaring, goed geselecteerde partners en een strakke planning zorgen voor een optimaal verloop van de vaak langdurige renovatie projecten.

Restauratie

Restaureren is het terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Het gaat hierbij vaak om gebouwen, muurschilderingen, kerkorgels, wapenschilden etc. van soms eeuwen oud. Schildersbedrijf Radstaat en Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie werken hierbij nauw samen. Vaak wordt er kleurhistorische onderzoek uitgevoerd om zo de oorspronkelijke situatie zo goed mogelijk weer te geven.

Houtrotherstel

Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikt Radstaat over een team van vakmensen dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en het uitvoeren van deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Goede vakkennis, de juiste gereedschappen en professionele materialen zijn hierbij ontontbeerlijk.

Wandafwerking

Voor het afwerken van wanden biedt het schildersbedrijf vele mogelijkheden. Muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters, spachtelputz etc. zijn in vele kleuren aan te brengen. Ook spons -en wikkeltechnieken en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn natuurlijk behang en glasweefsel niet weg te denken als wandafwerking.

Beglazing

Ook op het gebied van beglazing biedt schildersbedrijf Radstaat u een breed scala aan mogelijkheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan enkele beglazing, isolerende beglazing, veiligheids-beglazing, zonwerende beglazing, folies etc. Daarnaast kunt u er terecht voor douchedeuren, tussendeuren, schuifloketten en spiegels.

Referentieprojecten

Particuliere woningen

Monumentale panden

Woningbouw projecten

Advies


Schildersbedrijf Radstaat is een onderdeel van Wolters BV, wij werken onder andere voor: